ANTICORUPȚIE          
Informații importante | Важная информация
Companie - Știri


  Organizarea licitațiilor privind comercializarea bunurior neutilizate

   

  Î.S. „Calea Ferată din Moldova” lansează procesul de organizare a licitațiilor cu strigare privind comercializarea bunurilor neutilizate. Pentru luna mai sunt preconizate 3 licitații:

  1.      04.05.2023: Vor fi comercializate 4 vagoane de călători, inclusiv sistemul de frânare și de prindere, expuse în 4 loturi.

  2.      05.05.2023: Vor fi comercializate 51 de vagoane de călători, inclusiv sistemul de frânare și de prindere, expuse în 51 de loturi; 102 cărucioare (boghiuri) compuse dintr-o pereche de osii cu roți (care reprezintă cea mai scumpă categorie de fier vechi)

  3.      17.05.2023: Vor fi comercializate 92 de locomotive de model 3ТЭ10М; 3 locomotive de model 2ТЭ10Л, 3 locomotive de model ЧМЭ 3; 1 locomotivă de model M62.

  Mai multe detalii privind prețul bunurilor, condițiile de participare și termenul limită de înscriere la proces, accesați https://bit.ly/licitatie_bunuri

  Precizăm că toate bunurile sunt scoase la licitație din motiv că sunt uzate și total nefuncționale. Banii obținuți în urma licitațiilor, vor fi reinvestiți în dezvoltarea și modernizarea ulterioară al Î.S. „Calea Ferată din Moldova”

   


  19.05.2023 | Uniunea Europeană și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) contribuie la modernizarea căilor ferate din Republica Moldova.
  Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și Comisia Europeană au aprobat un pachet financiar prin care UE va acorda un grant de investiții de 20 de milioane de euro pentru un proiect de reabilitare a două tronsoane cheie de linii de cale ferată din Moldova. BERD va oferi guvernului Republicii Moldova 23 de milioane de euro....

  14.04.2023 | Aportul CFM în soluționarea crizei energetice
  În perioada 2022-2023, Î.S ”Calea Ferată din Moldova” a transportat peste 130 de mii de tone de păcură (din România- prin porturile Constanța și Galați și din Ucraina- prin portul Reni). Cea mai mare cantitate a fost transportată în luna ianuarie-febuarie- 52 728 tone. În perioada august-decembrie 2022 au fost transportate peste 64 de mii de tone....

  04.04.2023 | Organizarea licitațiilor privind comercializarea bunurior neutilizate
  Î.S. „Calea Ferată din Moldova” lansează procesul de organizare a licitațiilor cu strigare privind comercializarea bunurilor neutilizate. Precizăm că toate bunurile sunt scoase la licitație din motiv că sunt uzate și total nefuncționale. Banii obținuți în urma licitațiilor, vor fi reinvestiți în dezvoltarea și modernizarea ulterioară al Î.S. „Calea Ferată din Moldova” ...
  Afișați mai multe ...
  Contactează-ne!