ANTICORUPȚIE          
Informații importante | Важная информация
Companie - Știri


   

  Vești bune pentru călători!

  ÎS «Calea Ferată din Moldova» aduce la cunoștința publicului călător, că începând cu data de 12 decembrie 2021 se va relua circulația trenului nr.105/106  Chișinău-București. Până pe 31 decembrie trenul va circula de 2 ori pe săptămână, cu plecare din Chișinău în zilele de joi și duminică, iar din București în zilele de luni și vineri. Începând cu 02 ianuarie 2022 trenul va circula de 3 ori pe săptămână, cu plecare din Chișinău în zilele de marți, joi și duminică, iar din București în zilele de luni, miercuri și vineri.

  Plecarea trenului din Chișinău la ora 17.20, sosirea în București la ora 6.17, plecarea din București la ora 19.20, sosirea la Chișinău la ora 8.15.

  Costul călătoriei a rămas același – tariful SMART (nerambursabil) – 19 euro, prețul unui bilet pentru călătoria în vagon cu compartimente – 580 lei,  în vagon capitonat 670 lei. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani vor beneficia de o reducere de până la 40%.

  Începând cu ziua de astăzi biletele pot fi procurate la casele gării feroviare, iar din 6 decembrie și prin internet, accesând siteul www.cfm.md.

  De asemenea, la gara Chișinău se pot achiziționa documente de călătorie pentru trenurile care circulă din București în direcția Budapesta, Sofia, Viena și mai departe cu transbordare la orice alte rute din țările europene.

  Concomitent cu începerea circulației trenului nr. 105/106 Chișinău-București, se va relua circulația zilnică a trenului de frontieră Iași-Ungheni.

  Vă reamintim că, începând cu luna martie 2020 și până  în prezent circulația trenurilor de călători în trafic internațional în Republica Moldova  a fost suspendată. Din 28 august 2021 a fost reluată circulația trenului Chișinău-Odesa. Administrația ÎS «Calea Ferată din Moldova» depune toate eforturile pentru a relua circulația trenurilor și în relația cu alte state –Rusia, Belarus, Ucraina.

   

   

   

  ГП «Железная дорога Молдовы» информирует, что начиная с 12 декабря 2021 возобновляется курсирование поезда №105/106 Кишинев-Бухарест. До 31 декабря  поезд будет курсировать 2 раза в неделю, отправлением из Кишинева по четвергам и воскресениям, из Бухареста по понедельникам и пятницам. Начиная с 02 января 2022 поезд будет курсировать 3 раза в неделю, отправлением из Кишинева по вторникам, четвергам и воскресениям, из Бухареста по понедельникам, средам и пятницам.

  Отправление поезда из Кишинева в 17.20, прибытие в Бухарест в 6.17, отправление из Бухареста в 19.20, прибытие в Кишинев в 8.15.

  Стоимость проезда осталась прежней – тариф SMART (невозвратный) – 19 евро, вагон купе – 580 лей, вагон СВ – 670 лей. Детям от 4 до 12 лет скидка до 40%.

  Начиная с сегодняшнего дня билеты можно приобрести в кассах вокзала, а с 6 декабря и в интернете сайте www.cfm.md.

  Также на вокзале Кишинев можно приобрести проездные документы на поезда следующие из Бухареста в направлении Будапешт, София, Вена и далее с пересадкой по любым маршрутам европейских стран.

  Одновременно с началом курсирования поезда №105/106 Кишинев-Бухарест, возобновляется ежедневное движение приграничного поезда Яссы-Унгень.

  Напомним, что начиная с марта 2020 до настоящего времени движение международных пассажирских поездов в Республике Молдове не осуществлялось. С 28 августа 2021 возобновилось движение поезда Кишинев-Одесса. ГП «Железная дорога Молдовы» прилагает все усилия для возобновления движения поездов в сообщении с другими странами - Россией, Белоруссией, Украиной.

   

   


  30.12.2021 | Mesajul de felicitare al directorului general al Î.S. ,,Calea Ferată din Moldova”, Oleg Tofilat, cu prilejul sărbătorilor de iarnă.
  Anul 2021 ne va rămâne în memorie ca cea mai grea cumpănă prin care a trecut Calea Ferată a Moldovei. Traficul internațional de pasageri suspendat, fără transporturi de marfă în tranzit, cu aprovizionare defectuoasă și incertă a necesităților esențiale, cu veniturile la minimul istoric și fără speranță la ajutor din altă parte. Când tot ce puteam auzi în mass-media despre întreprinderea noastră era “colaps”, “incapacitate de plată”, “faliment”. ...

  27.12.2021 | Trenulețul cu cadouri
  Ieri, 26 decembrie, a fost dat starul campaniei sociale ”Trenulețul cu cadouri”. Astfel, de la Gara Feroviară din Chişinău spre Gara Internațională Ungheni, a ajuns trenul lui Moş Crăciun. Pe lîngă garnitura cu cadouri pentru cei 200 copii prezenți la eveniment micuţii s-au bucurat de mai multe suprize din partea lui Moş Crăciun, și anume, de concertul susținut chiar în holul Gării Internaționale Ungheni, de către formația Zdob şi Zdub împreună cu Orchestra Fraţilor Advahov. ...

  06.12.2021 | COMUNICAT INFORMATIV
  Î.S. „Calea Ferată din Moldova” anunţă desfăşurarea licitaţiei „cu strigare” privind comercializarea deșeurilor de metale feroase (axe și roți de vagoane și anume 480 perechi de roți montate pe osii), care reprezintă cea mai scumpă categorie de fier vechi și este acceptată în mod similar cu categoriile corespunzătoare de fier vechi clasele 3A și 5A. Licitația va avea loc la 22.12.2021, ora 14:00, pe adresa: mun. Chişinău, str. Vlaicu Pârcălab,48, sala nr.51. Bunurile se expun în două loturi, după cum urmează: Lotul nr. I - deșeuri de metale feroase (axe și roți de vagoane și anume 180 perechi de roți montate pe osii), categoria corespunzătoare de fier vechi clasele 3A și 5A, masa estimativă a lotului este de 178 tone, prețul iniţial de expunere constituie 1157000,00 lei, locul amplasării: or. Basarabeasca str. Lenin, 26. Lotul nr. II - deșeuri de metale feroase (axe și roți de vagoane și anume 300 perechi de roți montate pe osii), categoria corespunzătoare de fier vechi clasele 3A și 5A, masa estimativă a lotului este de 298 tone, prețul iniţial de expunere constituie 1937000,00 lei, locul amplasării bunurilor: or. Bălți str. Tolbuhin, 23....
  Afișați mai multe ...
  Contactează-ne!