Mesajul de felicitare al Directorului General al CFM cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova

Stimați compatrioți!

            Iată că s-au strecurat deja 26 de ani din ziua în care Republica Moldova și-a recăpătat independența. Acest eveniment a marcat începutul unei noi istorii, unui nou volum, în care proaspătul stat poate să-și înscrie propriul parcurs. Un parcurs guvernat de voința cetățenilor, de necesități, de posibilitatea conturării unui viitor promițător, ce ar asigura dezvoltarea domeniilor-cheie ale statului (educație, economie, justiție, cultură ș.a.).

            Ziua de 27 august 1991 a însemnat o punte spre libertatea cetățenilor de a-și alege calea spre o directivă care să le ofere șanse pentru amplificarea aptitudinilor și competențelor, pentru asigurarea confortului propriu și al generațiilor succesoare.

            Dragi prieteni! Țin să Vă transmit sincere felicitări cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova! Îmi exprim siguranța că cetățenii noștri vor opta pentru orientarea geopolitică potrivită, care ne va facilita accesul către un viitor prosper, un viitor măcinat de o continuă ascensiune. Vă urez mult spor în începuturi, baftă, idei inovatoare, liniște lăuntrică și armonie!

            La mulți ani!

 

Cu deosebit respect,

Directorul General al Î.S. „Calea Ferată din Moldova”, Iurii Topala!