Î.S. Calea Ferată din Moldova anunță noi oferte avantajoase!

Foto-simbol: CFM

 

 

 

Urmare a întrevederilor bilaterale productive ale administrațiilor feroviare din Republica Moldova și România, călătorii care vor opta pentru serviciile CFM pentru cursa Chișinău București vor putea beneficia de noi tarife pentru procurarea tichetelor de călătorie pe această relație. Astfel, prin intermediul ofertei SMART Prietenia, pasagerii trenului 402/401, relația Chișinău-București, vor putea achiziționa bilete de tip low-cost, la preț de 19 euro.

Legitimația internațională SMART Prietenia este una de tip IRT (bilet cu rezervare inclusă), respectiv cu preț global, și este vândută de CFR Călători prin intermediul sistemului internațional electronic de emitere RoTicket, iar CFM, în mod excepțional, poate emite manual bilete pentru acest tip de ofertă prin biroul de vânzare a tichetelor de călătorie din capitală până la instalarea acestui tip de sistem electronic în Gara Feroviară Chișinău.

Biletul de tip SMART Prietenia va putea fi emis pentru o călătorie simplă și pentru un călător individual pe relațiile București Chișinău și, respectiv, Chișinău București.

Menționăm numărul de bilete este limitat.

CFM dorește călătorii plăcute!